Щори - Варна

В нашият офис ще откриете богат каталог от модели, цветове, форми и размери подходящи за всеки вкус и изисквания. Щорите и сенниците, които предлагаме са българско производство от реномирани производители, без компромис в качеството! Разполагаме с огромна цветова гама над 600 цвята. Имаме удоволствието да Ви предложим нещо наистина различно!
Кожена материя “ALCANTARA” 89мм, представена в актуална цветова гама бяло-беж-тъмно кафяво (венге) - 6 модела със 100% затъмняващ ефект.

Ново предложение са и различните типове дървесни фладери, старо злато и сребро на вертикалните щори за Варна.

 

 » Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори
 » Дървени хоризонтални щори
 » Вертикални текстилни и алуминиеви щори
 » Щори Руло
 » Плисе щори и дует щори
 » Римски щори
 » Бамбукови щори
 » Външни ламелни хоризонтални щори
 » Външни ролетни щори
 » Сенници и тенти
 » Венециански
 » Японска стена
 » Охранителни ролетки

 

 
 

Ако не сте от града и искате да закупите щори, това може да стане с поръчка по телефон: 0882/291923. Продуктите се изпращат по куриерска фирма, а плащането става по банков път.

Взимане на размери

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

1. Определете къде ще бъде захваната щората – за тавана или за стената

2. Записване на размера на ширината (в см).

Има 2 варианта:
• Ширина колкото прозореца - Ширината се получава като сбор от ширината на прозореца (в сантиметри) плюс още минимум 20 см. (10 см от ляво и 10 см отдясно). Ако цялата щора ще се събира на една страна и от нея има отваряем прозорец, то от същата тази страна трябва да се прибави още към ширината, за да има място, където да се събере целият плат и това да не пречи на отварянето на прозореца.

• Ширина колкото стената – Измерва се ширината на стената от край до край и от нея се изваждат 10 см.

Важно – винаги измервайте ширината на 3 различни места, особено ако щората ще се монтира в ниша. Първо измерете ширината в най- горният край, после по средата и накрая в най- долният. Ако установите разлики в ширината, то за размера на щората запишете най- тясната от измерените минус 2 см.

3. Записване на размера на височината  (в см). Има 2 варианта според монтажа:

• Монтаж на таван - Височината се измерва от тавана до пода и се изваждат 5 см. Ако желаете щората може да бъде висока и до под прозореца. В този случай височината се получава като се измери разстоянието от тавана до най- долният ръб на прозореца и се прибавят още 10 см.

• Монтаж на стена - Височината се измерва от мястото на закрепване на планката за стена (това е поне на 7 см. над горният ръб на дограмата) до пода и отново се изваждат 5 см. Ако желаете щората може да е висока и до под прозореца, като височината се получава като се измери разстоянието от мястото на закрепване на планката за стена до най- долният ръб на прозореца и се прибавят още 10 см.

Важно – задължително измерете височината в 3 различни позиции – в най- лявата част, по средата и в най- дясната част, за да избегнете разлики, породени от неравности на стаята. Ако има разлики, то за размер запишете най- ниската от измерените височини минус 2 см.

5. Изберете цвета на Вашите щори.


ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

 1. Определете какъв ще бъде типа на горният профил на щората – стандартен или широк.

 2. Вземане на размери за щори със стандартен горен профил:

• Записване на размера на ширината "W" (в сантиметри) - измерете ширината на стъклодържачите за ширина на щората. Друг вариант е да измерите ширината на стъклото в горната, средната и долната му част, да вземете най- широката от измерените стойности и да добавите към нея по 1-2 см. от ляво и отдясно;

• Записване на размера на височината „Н” (в сантиметри) - измерете височината на стъклодържачите за височина на щората. Друг вариант е да измерите височината на стъклото в лявата и дясната му част и за размер на щората да запишете по- голямата от измерените стойности + 4 см.

3. Вземане на размери за щори с широк горен профил:

• Записване на размера на ширината "W" (в сантиметри) - измерете ширината на стъклото (абсолютно точно, без да закръгляте) в най- горната му част, по средата и в най- долната и запишете за размер на щората най- тясната от трите измерени стойности;

• Записване на размера на височината „Н” (в сантиметри) - измерете височината на стъклото (абсолютно точно, без да закръгляте) в лявата и дясната му част и за височина на щората запишете по- малката от двете измерени стойности;

4. Определете типа на управление на щората (гледано от помещението)
     - ляво;
     - дясно;

5. Изберете цвета на Вашите щори от нашия каталог.