Дограма - варна

 

Фирма „Корект Холдинг 2000”, доставя и монтира PVC и алуминиева дограма във Варна  с всички съчетаващи аксесоари, според желанията на клиентите.

Фирмата работи с български и немска дограма от най- високо качествo. Фирмата използва регулируем обков с марка „МАСО” – внос от Австрия  и SIGENIA гаранция за дългогодишна и безпроблемна експлоатация.
Разполагаме с богата цветова гама, на PVC профилите, както и над 20 вида декоративни стъкла. Предлагаме над 15 вида стъклопакети, от КА стъкла до бронирани.

Как да изберете дограма:

В ежедневието си редовно попадаме на излъгани клиенти от частни лица, които не разполагат с производствена база и предлагат дограма на нереално ниски цени.

1. Избор на фирма:
Нашата фирмa е регистрирана по законите на Република България, и работи със сертифицирани материали, кaто по този начин гарантира 100% качество на продуктите си. Всички материали са директен внос от Германия.

2. Избор на дограма:
Според финансовите възможности на клиента, предлагаме различни класове дограма. Тъй като дограма се сменя 1 път, ние препоръчваме да се спрете на марка с висок коефициент на топлоизолация. Такива марки са немските.

       

3. Избор на стъклопакет:
Стъклопакетът представлява херметично затворена конструкция от две или повече стъкла, отделени помежду им с различни по размер дистанционери. В повечето случаи стъклопакетите са от 75 % до 90 % от площта на прозореца и затова е от съществено значение да се избере качествен, задоволяващ всички желания за топло- и шумоизолация стъклопакет, а не само висококачествена дограма. В зависимост от броя стъкла, които изграждат стъклопакета те биват: двойни /еднокамерни/ стъклопакети или тройни /двукамерни/ стъклопакети. Добрата толпизолация се постига чрез комбинация от качествен профил с необходимите топлоизолационни характеристики и от подходящ стъклопакет.

4. Избор на обков:
Обковът е съвкупност от механизми и компоненти, които осигуряват съединяване на крилото с рамката на прозореца, било то едноосово /настрани/ или двуосово /настрани и отгоре/.  Той е подложен на различни метеорологични условия и на голямо натоварване от постоянната му експлоатация. Нашият обков позволява регулиране на отваряемоста в три равнини. Обковът функционира без усилие, с възможност за допълнително преоборудване в по-късен етап, красив и лесен за обслужване.

AL дограма:

Характеристики Алуминият е лек материал, метал. Той е устойчив на големи температурни промени, не корозира, запазва своите якостни характеристики във времето, т.е. на практика не старее. Алуминият не съдържа токсични вещества и е пожаро и земетръсоустойчив. Подходящ е за изработка на прозорци, витрини, входни врати, вътрешни интериорни врати, вътрешни преградни стени Алуминият не променя и външния си вид през годините. Не се нуждае от никаква поддръжка, освен почистване.

 

 

Комарници:

Мрежите против насекоми се изработват по размери и се съобразяват със строителните условия. Така наречените комарници:

•  се изработват от висококачествени алуминиеви рамки и мрежи от фибростъкло с тефлоново покритие;
•  не изискват почти никаква поддръжка;
•  не намаляват видимостта през прозореца;
• съществува възможност за прахово боядисване на алуминиевите профили на комарниците в цвят по RAL;
• пецификата на ролетните мрежи против насекоми позволява монтаж върху всякакъв вид прозорци, както и да се монтират едновременно с външни ролетни щори.

                         

             Фиксирана мрежа               Отваряема мрежа на панти                Ролетна мрежа           Врата мрежа /с напрегнати панти/

 

За да разгледате нашите продукти посетете офиса ни или се обадете на тел. 0882/291 923!